Οι εγγραφές ξεκίνησαν

Σεζόν 2024-25

Αγαπητοί γονείς και αθλητές,

Με χαρά ανακοινώνουμε την έναρξη των εγγραφών για τις ακαδημίες μπάσκετ για τη σεζόν 2024-2025! Η ομάδα μας είναι περήφανη για την παράδοσή της στην ανάπτυξη νέων αθλητών και στην ενίσχυση του αθλητικού πνεύματος στην τοπική μας κοινότητα.

Η σεζόν 2024-2025 θα είναι μια συναρπαστική ευκαιρία για τους νέους αθλητές να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους και να διαμορφώσουν τον αθλητισμό τους σε ένα περιβάλλον που προωθεί την αμοιβαία σεβασμό, την επίτευξη των στόχων και την ομαδική εργασία.

Οι εγγραφές είναι ανοιχτές για αθλητές ηλικίας από 5 έως 15 ετών. Είτε είστε αρχάριοι είτε έχετε ήδη εμπειρία στο μπάσκετ, υπάρχει μια θέση για εσάς στην ομάδα μας. Οι προπονήσεις θα πραγματοποιούνται υπό την επίβλεψη έμπειρων προπονητών που είναι αφοσιωμένοι στην ανάπτυξη κάθε αθλητή σε όλα τα επίπεδα.

Δεν είναι μόνο ένα μαθητικό αθλητικό πρόγραμμα, αλλά ένας τρόπος ζωής. Τα μαθήματα αθλητισμού, της αυτοπεποίθησης και της αμοιβαίας συνεργασίας που αποκτάτε στις ακαδημίες μας θα σας ωφελήσουν όχι μόνο στο γήπεδο, αλλά και στη ζωή.

Για να δηλώσετε συμμετοχή ή να λάβετε περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στα παρακάτω στοιχεία επικοινωνίας.

Ας κάνουμε αυτήν τη σεζόν μπάσκετ αξέχαστη!

Λεωφ. Πεντέλης 146, Χαλάνδρι 152 34

aok.halandri@yahoo.gr

6945800207

Γιατί να έρθετε σε εμάς

Εξειδικευμένοι Προπονητές

Η ομάδα διαθέτει έμπειρους προπονητές με εξειδίκευση στην ανάπτυξη τεχνικών και στρατηγικών παιχνιδιού.

Ανάπτυξη Ατομικών Δεξιοτήτων

Η προσέγγισή μας εστιάζει στην ανάπτυξη των ατομικών δεξιοτήτων κάθε αθλητή, προσφέροντας εξατομικευμένη προπόνηση και ανάδειξη του δυναμικού τους.

Αξιοποίηση Υψηλής Ποιότητας Υποδομών

Οι αθλητές θα έχουν πρόσβαση σε υποδομές και εξοπλισμό υψηλής ποιότητας, προσφέροντας ένα περιβάλλον κατάλληλο για την ανάπτυξη των δεξιοτήτων τους.